Links fra Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling

Her på siden ligger vi links op til andre sider på internettet, som kan være til gavn for vores medlemmer. Er du medlem af vores afdeling, kan du gratis få lagt links op, til din egen musikrelaterede hjemmeside. Send en mail til afdelingen, så sørger vi for det praktiske. Ønsker du selv at designe dit eget logo, skal det måle 250 x 85 pixel.

Rækkefølgen af de links der er her på siden er tilfældig, og ændres hver gang du besøger siden!


Musikeren er fagblad for medlemmer af DMF Dansk Musiker Forbund i Herning Fagblad for professionelle musikere. På musikeren kan du også læse anmeldelser af cd-udgivelser, test af nyt grej, jura om skat eller kontrakter og meget andet. Seneste udgave af fagbladet er tilgængelig online til dig.

Gateway er pladeselskab i Dansk Musiker Forbund Dansk Musiker Forbund i Herning Gateway varetager rollen som distributionsselskab og gør det derved langt lettere for et medlem, at gøre sin musik tilgængelig både digitalt og fysisk. Gateway tilbyde kunstneren at få sin egen webshop til salg af fysiske produkter såsom CD'er, LP'er og merchandise.

Digidi er hjælp til udgivelse af musik på digitale platforme Dansk Musiker Forbund i Herning En non profit fælles globalt, frit og uafhængigt distributions netværk for alle digitale formater. Fair Trade er nøgleordet. DiGiDi er ejet 100% af de personer som bruger distributionen. Der udbetales op til 95% af indtægterne.

Artlab er kursusafdelingen i Dansk Musiker Forbund Dansk Musiker Forbund i Herning Som Dansk Musiker Forbunds kursusafdeling tilbyder Artlab efteruddannelse for professionelle musikere. Kursus kan omfatte: workshops, events, netværk, masterclass, support og foredrag i hele landet. Kurserne offentliggøres to gange årligt, og udsendes til alle DMFs medlemmer.

Dansk Musiker Forbund hovedkontor i København Dansk Musiker Forbund i Herning Dansk Musiker Forbund er landets største kunstnerorganisation. DMF er fagforening for musikere, musikundervisere, sangere og musikteknikere m.fl. Organisationen tæller ca. 6.400 medlemmer. DMF repræsenterer musikerne på såvel den kulturelle og musikpolitiske side.

NCB varetager udøvende kunstneres rettigheder Dansk Musiker Forbund i Herning Hvis du vil lave en audio-indspilning eller en AV-produktion som indeholder musik, skal du først have en tilladelse fra NCB.
NCB giver denne tilladelse på vegne af komponister, tekstforfattere og musikforlag som ejer rettighederne til den indspillede musik.

Primuz Event og Marketing yder assistance til musikere der udgiver musik Dansk Musiker Forbund i Herning Primuz Event & Marketings formål er at hjælpe kunstnere uden et stort pladeselskab i ryggen, med at lave lokale eller landsdækkende kampagner for nye udgivelser. Gennem deres omfattende netværk, har de kontakt til radiostationer og aviser over hele landet. Det er kort fortalt musikerens eget marketingbureau.

Musik skal opleves live

Vi har ikke modtaget meddelelse om nogle arrangementer, med live musik i denne uge.

Se hele koncertkalenderen herBliv medlem af DMF herHernings bedste spillested - FermatenSpillested i Ikast - BakkehusetSpillested i Ringkøbing, med spændende navne på plakatenSpillested i Brande - Remissen
Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling • Museumsgade 58, st • 7400 Herning • Telefon: 2685 2339 • info@dmf-herning.dk • Cvr. 35155694