Links fra Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling

Her på siden ligger vi links op til andre sider på internettet, som kan være til gavn for vores medlemmer. Er du medlem af vores afdeling, kan du gratis få lagt links op, til din egen musikrelaterede hjemmeside. Send en mail til afdelingen, så sørger vi for det praktiske. Ønsker du selv at designe dit eget logo, skal det måle 250 x 85 pixel.

Rækkefølgen af de links der er her på siden er tilfældig, og ændres hver gang du besøger siden!


Garage Band Dansk Musiker Forbund i Herning GRB blev dannet i 2005, som et blues og rock coverband.

Efter et par år begyndte GRB at arbejde med egne idéer. Især rocken blev et dominerende element i bandets originale materiale, selvom blues'en stadig er en vigtig del af det musikalske univers.

Jolly Dance Band - med Egon Jakobsen i spidsen Dansk Musiker Forbund i Herning Jolly D Band har spillet i hver sin sammenhæng i mange år, hvilket har givet en god erfaring med underholdning til både 90 års fødselsdage, bryllupper og offentlige baller.

Henrik Volf er frontfigur i denne fantastiske duo Dansk Musiker Forbund i Herning Volf Band har musikalske rødder langt tilbage i tiden, men fik det helt store nationale gennembrud på TV2's "Scenen Er Din" i 2005. I dag er Volf Band eftertragtet på såvel store som små scener, til private arrangementer og festivaller. Læs den spændende historie, på gruppens egen hjemmeside.

Palle og Kaj - en festlig duo Dansk Musiker Forbund i Herning Palle & Kjær, med base i Herning, spiller en cocktail af de seneste 40 års klassikere, af kunstnere som f.eks. Poul Krebs, Shubidua, Tim Kristensen, Elvis Presley, Simon & Garfunkel, Elton John og mange flere. Duoen mestre instrumenter som guitar, saxofon, mundharpe og piano.

Gateway er pladeselskab i Dansk Musiker Forbund Dansk Musiker Forbund i Herning Gateway varetager rollen som distributionsselskab og gør det derved langt lettere for et medlem, at gøre sin musik tilgængelig både digitalt og fysisk. Gateway tilbyde kunstneren at få sin egen webshop til salg af fysiske produkter såsom CD'er, LP'er og merchandise.

Kjurious er et legendarisk band fra Herning Dansk Musiker Forbund i Herning Kjurious er et fire mands stort rockorkester, med solide rødder i Herning. Bandet spiller melodiøs rock med et højt energiniveau. Kjurious har store ambitioner og realistiske ønsker fremtiden, og ser gerne sig selv stå på landets største scener.

Moonlight fra Herning under ledelse af Bent Pedersen - revisorband Dansk Musiker Forbund i Herning Moonlight er et 6 mands stort orkester fra Herning, med rødder tilbage til 1994. Dengang gik orkestret under navnet Forældreorkestret. I Moonlight er der ingen backtrack, orkestret er fortaler for den ægte vare, hvor Rock'n Roll går hånd i hånd med solid dansk popmusik.

Dansk Musiker Forbund hovedkontor i København Dansk Musiker Forbund i Herning Dansk Musiker Forbund er landets største kunstnerorganisation. DMF er fagforening for musikere, musikundervisere, sangere og musikteknikere m.fl. Organisationen tæller ca. 6.400 medlemmer. DMF repræsenterer musikerne på såvel den kulturelle og musikpolitiske side.

Peter Bjerrum er manden bag the Bob Nova Project Dansk Musiker Forbund i Herning Oprindelig var The Bob Nova Project kun en arbejdstitel, men den blev hængende og bandet spiller med en umådelig smuk, sammenhængende energi. Bandet spiller fortrinsvis bossa-rytmer - stemningsfyldte sange, smukke melodier og fængende omkvæd.

Devito er Danmarks førende orkester til halbal og firmafester Dansk Musiker Forbund i Herning Devito er en trio, som kan bookes til de fleste arrangementer, fordi repertoiret er så bredt, at det genremæssigt dækker de fleste målgrupper. Selvfølgelig er alle rock/pop klassikere på repertoiret, men også det sidste nye, fra de aktuelle hitlister. Devito spiller ca. 60 job om året, i hele Danmark.

Rene Franz er Danmarks førende dansktopsanger Dansk Musiker Forbund i Herning Solomusiker med et klart motto: Spilder ikke tiden, men spiller "næsten" hele tiden..

Rene Franz har været aktiv musiker i over 30 år. Har spillet i såvel bands som solo. Spiller keyboard, guitar og synger. Har udgivet adskillige albums.

Hof Dance Band spiller kun de store klassiske hits Dansk Musiker Forbund i Herning Det 10 mand store Hof Dance Band er et danseorkester under ledelse af kapelmester Flemming Nordenhof. Hof Dance Band er bygget op med en klassisk besætning: Tre saxofoner, to trompeter, to trombones, sang, klaver, bas og trommer. Naturligvis tilsat en swingende vokal.

NCB varetager udøvende kunstneres rettigheder Dansk Musiker Forbund i Herning Hvis du vil lave en audio-indspilning eller en AV-produktion som indeholder musik, skal du først have en tilladelse fra NCB.
NCB giver denne tilladelse på vegne af komponister, tekstforfattere og musikforlag som ejer rettighederne til den indspillede musik.

Laporta Band er unik swingende musik, med levende musikere Dansk Musiker Forbund i Herning La Porta Band, har slået sit navn fast som leverandør af lytte- og dansevenlig musik ved utallige optrædener på festivaller, spillesteder, privatfester, radio og TV i både Danmark og Tyskland. La Porta Band spiller skiffle, ragtime og Cajun udført i den særlige "La Porta Swing" stil.

Henrik Bank er en farverig countryinspireret musiker fra Aulum Dansk Musiker Forbund i Herning Henrik Bank er gennemmusikalsk og skaber med sin fantastiske vokal reminiscenser til sangere som Brian Adams og Bobby Kimball. På Bank's website kan du høre eksempler fra hans musikalske univers.
Henrik Bank er desuden den ene halvdel af duoen Bank og Røverene.

Artlab er kursusafdelingen i Dansk Musiker Forbund Dansk Musiker Forbund i Herning Som Dansk Musiker Forbunds kursusafdeling tilbyder Artlab efteruddannelse for professionelle musikere. Kursus kan omfatte: workshops, events, netværk, masterclass, support og foredrag i hele landet. Kurserne offentliggøres to gange årligt, og udsendes til alle DMFs medlemmer.

Digidi er hjælp til udgivelse af musik på digitale platforme Dansk Musiker Forbund i Herning En non profit fælles globalt, frit og uafhængigt distributions netværk for alle digitale formater. Fair Trade er nøgleordet. DiGiDi er ejet 100% af de personer som bruger distributionen. Der udbetales op til 95% af indtægterne.

Karen Kousgaard - en smuk sangerinde med noget på hjertet Dansk Musiker Forbund i Herning Karen Kous har både hjerte og hjerne med i sine kompositioner, og derfor venter der altid lytteren en dybt personlig musikalsk oplevelse, når Karen Kous går på scenen med en stemt guitar, et rendyrket talent og en række fremragende sange.

Musikeren er fagblad for medlemmer af DMF Dansk Musiker Forbund i Herning Fagblad for professionelle musikere. På musikeren kan du også læse anmeldelser af cd-udgivelser, test af nyt grej, jura om skat eller kontrakter og meget andet. Seneste udgave af fagbladet er tilgængelig online til dig.

Hawkeye and Hoe lægger salen ned når de går på scenen, men fandenivolsk musik Dansk Musiker Forbund i Herning Hawkeye og Hoe er en engelsk duo, som bl.a. spiller bluegrass, rockabilly, skiffle, rock n roll, pub polka, irsk, cajun, folkemusik rødder og hvad de kan ynder at kalde "øl-drikke-musik". Duoen har turneret i ind og udland i over 20 år, hvor de har slidt adskellige instrumenter og biler op.

Primuz Event og Marketing yder assistance til musikere der udgiver musik Dansk Musiker Forbund i Herning Primuz Event & Marketings formål er at hjælpe kunstnere uden et stort pladeselskab i ryggen, med at lave lokale eller landsdækkende kampagner for nye udgivelser. Gennem deres omfattende netværk, har de kontakt til radiostationer og aviser over hele landet. Det er kort fortalt musikerens eget marketingbureau.

Musik skal opleves live

I denne uge kan du i vores område bl.a. høre livemusik på disse spillesteder:

2019-10-24
Elisabeth
Fermaten i Herning, kl. 19:00

2019-10-24
Tina Dickow
Kongrescentret i Herning, kl. 20:00

2019-10-26
Danmarks Største Halbal
Jyske Bank Boxen i Herning, kl. 18:00

2019-10-28
Fra Grundtvig til Mads Langer
Generator i Ringkøbing, kl. 19:00

2019-10-30
Big Daddy Wilson (US)
Fermaten i Herning, kl. 19:00

Se hele koncertkalenderen herBliv medlem af DMF her
Link til Basunen Basunen er et fagblad med afsæt i det Midtjyske, som udgives af DMF-Aarhus i et samarbejde med afdelingerne i Herning, Grenå, Silkeborg, Viborg og Holstebro.

Basunen kan hentes via disse links.

Det aktuelle nummer |  Tidligere numreSpillested i Brande - RemissenHernings bedste spillested - FermatenSpillested i Ikast - BakkehusetSpillested i Ringkøbing, med spændende navne på plakaten
Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling • Sneppevej 1 • 7480 Vildbjerg • Telefon: 22975449 • info@dmf-herning.dk • Cvr. 35155694