Links fra Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling

Her på siden ligger vi links op til andre sider på internettet, som kan være til gavn for vores medlemmer. Er du medlem af vores afdeling, kan du gratis få lagt links op, til din egen musikrelaterede hjemmeside. Send en mail til afdelingen, så sørger vi for det praktiske. Ønsker du selv at designe dit eget logo, skal det måle 250 x 85 pixel.

Rækkefølgen af de links der er her på siden er tilfældig, og ændres hver gang du besøger siden!


Hawkeye og Hoe er en engelsk duo, som bl.a. spiller bluegrass, rockabilly, skiffle, rock n roll, pub polka, irsk, cajun, folkemusik rødder og hvad de kan ynder at kalde "øl-drikke-musik". Duoen har turneret i ind og udland i over 20 år, hvor de har slidt adskellige instrumenter og biler op.

Devito er en trio, som kan bookes til de fleste arrangementer, fordi repertoiret er så bredt, at det genremæssigt dækker de fleste målgrupper. Selvfølgelig er alle rock/pop klassikere på repertoiret, men også det sidste nye, fra de aktuelle hitlister. Devito spiller ca. 60 job om året, i hele Danmark.

Oprindelig var The Bob Nova Project kun en arbejdstitel, men den blev hængende og bandet spiller med en umådelig smuk, sammenhængende energi. Bandet spiller fortrinsvis bossa-rytmer - stemningsfyldte sange, smukke melodier og fængende omkvæd.

Palle & Kjær, med base i Herning, spiller en cocktail af de seneste 40 års klassikere, af kunstnere som f.eks. Poul Krebs, Shubidua, Tim Kristensen, Elvis Presley, Simon & Garfunkel, Elton John og mange flere. Duoen mestre instrumenter som guitar, saxofon, mundharpe og piano.

La Porta Band, har slået sit navn fast som leverandør af lytte- og dansevenlig musik ved utallige optrædener på festivaller, spillesteder, privatfester, radio og TV i både Danmark og Tyskland. La Porta Band spiller skiffle, ragtime og Cajun udført i den særlige "La Porta Swing" stil.

Kjurious er et fire mands stort rockorkester, med solide rødder i Herning. Bandet spiller melodiøs rock med et højt energiniveau. Kjurious har store ambitioner og realistiske ønsker fremtiden, og ser gerne sig selv stå på landets største scener.

Moonlight er et 6 mands stort orkester fra Herning, med rødder tilbage til 1994. Dengang gik orkestret under navnet Forældreorkestret. I Moonlight er der ingen backtrack, orkestret er fortaler for den ægte vare, hvor Rock’n Roll går hånd i hånd med solid dansk popmusik.

Det 10 mand store Hof Dance Band er et danseorkester under ledelse af kapelmester Flemming Nordenhof. Hof Dance Band er bygget op med en klassisk besætning: Tre saxofoner, to trompeter, to trombones, sang, klaver, bas og trommer. Naturligvis tilsat en swingende vokal.

Solomusiker med et klart motto: Spilder ikke tiden, men spiller "næsten" hele tiden..

Rene Franz har været aktiv musiker i over 30 år. Har spillet i såvel bands som solo. Spiller keyboard, guitar og synger. Har udgivet adskillige albums.

Jolly D Band har spillet i hver sin sammenhæng i mange år, hvilket har givet en god erfaring med underholdning til både 90 års fødselsdage, bryllupper og offentlige baller.

HollerS er et band fra Aars kanten, der spiller rock og pop fra de største kunstnere gennem tiden. Hvis du skal bruge et orkester, som kan spille Bamse numre sådan som Bamse lød, så er det også HollerS du skal booke til festen. Læs mere på orkestrets egen hjemmeside.

Volf Band har musikalske rødder langt tilbage i tiden, men fik det helt store nationale gennembrud på TV2's "Scenen Er Din" i 2005. I dag er Volf Band eftertragtet på såvel store som små scener, til private arrangementer og festivaller. Læs den spændende historie, på gruppens egen hjemmeside.

Karen Kous har både hjerte og hjerne med i sine kompositioner, og derfor venter der altid lytteren en dybt personlig musikalsk oplevelse, når Karen Kous går på scenen med en stemt guitar, et rendyrket talent og en række fremragende sange.

GRB blev dannet i 2005, som et blues og rock coverband.

Efter et par år begyndte GRB at arbejde med egne idéer. Især rocken blev et dominerende element i bandets originale materiale, selvom blues’en stadig er en vigtig del af det musikalske univers.

Henrik Bank er gennemmusikalsk og skaber med sin fantastiske vokal reminiscenser til sangere som Brian Adams og Bobby Kimball. På Bank’s website kan du høre eksempler fra hans musikalske univers.
Henrik Bank er desuden den ene halvdel af duoen Bank og Røverene.

Musik skal opleves live

I denne uge kan du i vores område bl.a. høre livemusik på disse spillesteder:

13-12-2018
Julie Berthelsen
Kongrescentret i Herning, kl. 20:00

Se hele koncertkalenderen herBliv medlem af DMF her
Link til Basunen Basunen er et fagblad med afsæt i det Midtjyske, som udgives af DMF-Aarhus.

Basunen kan hentes via disse links.

Det aktuelle nummer |  Tidligere numreSpillested i Brande - RemissenSpillested i Ringkøbing, med spændende navne på plakatenSpillested i Ikast - BakkehusetHernings bedste spillested - Fermaten
Dansk Musiker Forbund - Herning Afdeling • Søndergade 19 B • 7480 Vildbjerg • Telefon: 22975449 • info@dmf-herning.dk • Cvr. 35155694